eOptica - consultaii, rame, lentile, accesorii
eOptica - contul meuContul meueOptica - arrow
nu ai cont? click aici
eoptica - cosul meuCosul meuarrow
Total:0 lei
...nu aveti produse in cos...
detalii cumparaturi
eOptica - Bine ati venit!

     Site-ul lantului de magazine eOptica a fost creeat pentru a venit in ajutorul celor care au nevoie de servicii oftalmologice de calitate. Fie ca doriti sa efectuati un consult oftalmologic complet sau aveti nevoie de o pereche noua de ochelari, magazinele eOptica va stau la dispozitie cu o gama variata de produse.
       In magazinele noastre puteti gasi rame de ochelari din plastic, metal sau titan pentru toate gusturile si pentru toate varstele. eOptica comercializeaza toata gama de lentile existente pe piata romaneasca din care amintin: lentile din plastic unifocale, bifocale, progresive, heliomate, durificate etc.. Alaturi de cadre medicale de specialitate si aparatura computerizata de consult va stam la dispoztie si incercam sa raspundem promp necesitatilor dumneavostra.
       Chiar daca nu sunteti purtator de ochelari in magazinele noastre gasiti o gama bogata de ochelari de soare si lentile de contact cosmetice cu ajutorul carora puteti obtine imaginea pe care o doriti. Deasemenea va punem la dispozitie orice accesorii pentru ochelarii dumenavoastra

     eOptica este partener HOYA - producatorul Japonez care a revolutionat design-ul lentilelor aducand multe inovatii in procesul de productie al acestora va ofera acum o garantie de 2 ani pentru tratamentele aplicate pe lentile. Fiecare set de lentile progresie este livrat de furnizor cu un card personalizat de garantie si laveta speciala pentru intretinerea lentilelor.

Daca doriti sa faceti o programare pentru o consultatie GRATUITA sau doriti sa fiti contactat de un consultant eOptica pentru mai multe detalii cu privire la produsele si serviciile noastre va rugam completati formularul de mai jos.

Nume:

Telefon:

@eMail:

magazinul eOptica:

asd
Pentru ca acest site sa functioneze in modul in care va asteptati, pot fi colectate sau interogate prin intermediul browser-ului Dvs. informatii sub forma unor �cookie-uri�. Aceste informatii pot fi despre Dvs., preferintele Dvs., dispozitivul de pe care accesati site-ul (computer, tableta sau telefon mobil).