eOptica - consultaii, rame, lentile, accesorii
eOptica - contul meuContul meueOptica - arrow
nu ai cont? click aici
eoptica - cosul meuCosul meuarrow
Total:0 lei
...nu aveti produse in cos...
detalii cumparaturi
Despre tipurile de rame de ochelari

     Exista mai multe tipuri de rame pentru ochelari. Acestea sunt catalogate atit dupa materialul din care sunt facute cat si dupa tipul de contur al acestora.
Astfel se pot identifica urmatoarele tipuri de rame:

• Rame pe surub - acest model de rame sunt formate din bratele si puntea ochelarilor care se prin de lentile prin insurubare. Pentru aceste rame este nevoie de un tip special de lentila durificata care se reziste fortelor de tensiune la care este supusa in timp. Ramele pot fi facute numai din materiale metalice. Dezavantajul acestui tip de rama este dat de faptul ca in timp suruburile mai trebuiesc stranse pentru a se pastra forma ochelarului.

• Rame pe capse - acest model de rame sunt formate din bratele si puntea ochelarilor care se prind de lentile prin capsare. Pentru aceste rame este nevoie de un tip special de lentila durificata care se reziste fortelor de tensiune la care este supusa in timp. Ramele pot fi facute numai din materiale metalice. Spre deosebire de ramele pe surub acestea nu se desfac in timp.• Rame pe contur din plastic - aceste rame au contur continuu pe toata marginea lentilei. Sunt facute din material plastic si sunt recoamandate in special persoanelor cu dioptrii mari, pentru faptul ca marscheaza grosimea lentilei. Pe aceste rame poate fi montata orice tip de lentila cu dioptrii pe + (plus) sau - (minus)
-unele tipuri de rame din plastic se dilata si se contracta la modificarile de temperatura si trebuie sa fie ajustate mult mai des.


• Rame pe contur din metal - aceste rame au contur continuu pe toata marginea lentilei. Sunt facute din diferite tipuri de materiale metalice cele mai recomandate fiind cele din titan deoarece sunt cele mai rezistente si nu oxideaza in timp. Aceste rame nu sunt recoamandate persoanelor cu dioptrii foarte mari deoarece nu mascheaza grosimea lentilelor.
- au o durata mai mare de viata dar trebuie bine intratinute.
- persoanele care au o piele sensibila trebuie sa-si aleaga rame din aliaje hipoalergice sau cu insertie din material plastic pe brate.

• Rame pe fir - aceste rame au contur numai in partea de sus a lentilei, iar in partea de jos lentila este sustinuta de un fir din material plastic. Pe aceste rame nu se pot monta decat rame din plastic deoarece in lentila trebuie dat un canal special in care se intre firul de sustinere. Montajul acestor rame se face numai pe lentile organice sau de policarbonat.

 
Daca doriti sa faceti o programare pentru o consultatie GRATUITA sau doriti sa fiti contactat de un consultant eOptica pentru mai multe detalii cu privire la produsele si serviciile noastre va rugam completati formularul de mai jos.

Nume:

Telefon:

@eMail:

magazinul eOptica:

asd
Pentru ca acest site sa functioneze in modul in care va asteptati, pot fi colectate sau interogate prin intermediul browser-ului Dvs. informatii sub forma unor �cookie-uri�. Aceste informatii pot fi despre Dvs., preferintele Dvs., dispozitivul de pe care accesati site-ul (computer, tableta sau telefon mobil).