eOptica - consultaii, rame, lentile, accesorii
eOptica - contul meuContul meueOptica - arrow
nu ai cont? click aici
eoptica - cosul meuCosul meuarrow
Total:0 lei
...nu aveti produse in cos...
detalii cumparaturi
LENTILE FOTOCROMICE SENSITY

Hoya Sensity este cea mai recentă inovație în domeniul lentilelor fotocromice ce oferă performanțe de neegalat și un confort remarcabil pentru utilizator. Lentilele Sensity reactive la lumină conferă o performanță de neegalat. Lentilele Sensity reacționează în aer liber, colorându-se rapid asemenea unei lentile de soare din categoria 3 și revin la o claritate deplină în interior. Lentilele Sensity sunt mai puțin sensibile la temperatură și sunt disponibile în trei nuanțe naturale (Emerald Green, Silver Grey, Bronze Brown), disponibile pentru o gamă largă de lentile Hoya.

TEHNOLOGIA FOTOCROMICĂ DE PRECIZIE
BENEFICII CONSUMATOR

Lentilele reactive Sensity se colorează rapid în aer liber și revin la transparență deplină în interior. Disponibile în trei nuanțe naturale, acestea asigură 100% protecție împotriva radiațiilor UV.

GAMA DE LENTILE HOYA POLARIZATE DYNAMIC SPHERE

Purtătorii se pot bucura de soare, fără a sesiza strălucirea luminii, la toate distanțele privirii Lentilele polarizate Hoya Dynamic Sphere oferă purtătorilor a vedere relaxată și un contrast ridicat.

 • Filtrele polarizează lumina pe orizontală și lasă să pătrundă numai lumina care poate fi confortabil procesată de către ochi
 • Disponibile în trei nuanțe de culori: grey, brown and american grey
 • Blochează 100% radițiile de tip UV-A și UV-B

Beneficii consumator:

 • Vedere mai bună pe parcursul zilelor însorite
 • Ochii obosesc mai puțin, vedere relaxată
 • Vedere cu un contrast ridicat în cazul unor condiții de lumină speciale pe parcursul zilelor însorite
 • Protecție împotriva razelor UV dăunătoare

HOYA MIRROR: AȘA ARATĂ PERFORMANȚA!

Hoya Mirror este tratamentul oglindă care poate fi combinat cu gama de lentile Hoya pentru Soare și Sport. Purtătorii care își doresc să fie în trend cu ultimele tendințe în modă pot să opteze pentru tratamentul oglindă oferit de Hoya, care este disponibil în trei nuanțe:

 • GOLD
 • SILVER
 • BLUE

Hoya Mirror poate fi combinat cu una dintre colorările Spectrum Sphere cu densitățile 50/75/85 și se livrează întotdeauna cu tratament antireflex pe suprafața concavă.

SPECIAL SPHERE: O NOUĂ PERSPECTIVĂ A PERFORMANȚEI

Funcționalitatea și tendințele din modă se pliază perfect cu Special Sphere, gama de nuanțe Hoya care intensifică contrastul. Detaliile fine sunt vizibile chiar și atunci când condițiile de lumină nu sunt optime.

 • Contrast ridicat pentru toate condițiile meteorologice
 • Potrivite pentru cele mai diverse activități
 • Multiple posibilități de alegere pentru purtătorii pasionați de modă

Daca doriti sa faceti o programare pentru o consultatie GRATUITA sau doriti sa fiti contactat de un consultant eOptica pentru mai multe detalii cu privire la produsele si serviciile noastre va rugam completati formularul de mai jos.

Nume:

Telefon:

@eMail:

magazinul eOptica:

asd
Pentru ca acest site sa functioneze in modul in care va asteptati, pot fi colectate sau interogate prin intermediul browser-ului Dvs. informatii sub forma unor �cookie-uri�. Aceste informatii pot fi despre Dvs., preferintele Dvs., dispozitivul de pe care accesati site-ul (computer, tableta sau telefon mobil).